Tájékoztatás felügyeletről

2020.03.15.

Tisztelt Szülők!

Ismételten felhívom a figyelmüket arra, hogy 2020. március 16. (hétfő) napjától a tanulók felügyeletét otthon, családi körben szükséges ellátni. A központi javaslat alapján amennyiben egy családon belül nem megoldható az elhelyezés, akkor próbálják szomszédok, családok összefogásával, a tevékenységnek az egyes családok munkavállalói kötelezettségeinek megfelelő ütemezésével, a nagyszülők felügyeleti feladatellátásának kizárásával, a nagyszülők egészségi állapotának megóvása érdekében, megoldani a gyermekek felügyeletét.

Ugyanakkor tájékoztatom Önöket, hogy kizárólag azon szülők számára, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához kérhetik gyermekük számára munkanapokon 8 – 17 óra között a felügyeletet, melyet intézményi szinten (a 6 iskola együtt, esetleg egy-egy iskolában ellátva a feladatot) maximum 5 fős csoportokban fogunk megszervezni.

Továbbra is felhívom a figyelmüket arra, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek.

Tisztelettel kérem Önöket, hogy a fentiek ismeretében felelőséggel döntsenek arról, hogy valóban elengedhetetlen-e a felügyelet kérése.

Amennyiben mégis úgy döntenek, hogy szükséges iskolai kereteken belül a gyermekek elhelyezése a tantermen kívüli digitális munkarend időtartama alatt, úgy azt legkésőbb 2020. március 16. (hétfő) 11:00 óráig szükséges jeleznie a mellékelt kérelem kitöltésével és megküldésével az alábbi elérhetőségekre, illetve (amennyiben elektronikusan nem tudja megoldani) személyesen 2020. március 16. (hétfő) 7:30 – 11:00 óra között az iskolatitkároknál.

Természetesen indokolt esetben, a későbbiekben folyamán a felügyelet időtartamán lehetőség lesz módosítani.

Elérhetőségek:

Iskola Elérhetőség
Csongrád és Térsége Széchenyi István Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium altalanosiskolak@csongrad.hu
Csongrád és Térsége Általános Iskola Bokrosi Általános Iskolája boksuli@csongrad.hu
Csongrád és Térsége Általános Iskola Piroskavárosi Általános Iskolája mesza.ildi@gmail.com
Csongrád és Térsége Általános Iskola Galli János Általános Iskolája és Alapfokú Művészeti Iskolája e.z.iskola@csongrad.hu
Csongrád és Térsége Általános Iskola László Gyula Általános Iskolája altisk@felgyo.hu
Csongrád és Térsége Általános Iskola Szent László Általános Iskolája csanytelekiskola@optanet.hu

 

Az oktatás módjáról, a tananyag elérhetőségéről, egyéb technikai kérdésekről (pl.: vezetői ügyeletek, tankönyvek, étkezés) hamarosan értesítem Önöket!

Hálásan köszönöm a megértésüket, a segítő együttműködésüket!

 

 

Gyöngyi Alexandra

intézményvezető

 

Letölthető dokumentumok:

Kérelem

Tájékoztatás felügyeletről

Határozat gyermekétkeztetésről

Skip to content